Skildpaddemousse
Denne mousse er super nem at lave men SKAL laves dagen i forvejen, da den skal stå i køleskabet mindst 8-10 timer.
Ingredienser:
200-300 g Skildpadder
½ ltr fløde
Fremgangsmåde:
1) Hak Skildpadderne
2) Opvarm fløden, sørg for at den ikke kommer op og koge, den skal dog være varm nok til at smelte den hakkede chokolade.
3) Hæld den varme fløde over chokoladen og skift mellem at røre og lade stå indtil alt chokoladen er smeltet.
4) Sæt blandingen i køleskabet i mindst 8-10 timer.
5) Tag blandingen ud og rør godt i bund med en ske, da chokoladen vil have lagt sig i bunden
6) Pisk moussen op til den er den ønskede konsistens.
Moussen smager super lækkert, og kan sagtens laves med almindelig mørk chokolade. Jeg bruger den tit sammen med limemousse eller lyse bunde. Hvis man laver den som almindelig chokolademousse kan man med fordel tilføje frisk frugt så som blårbær eller jordbær i skiver.
Mit kreative jeg
Ditte
Ingredienser:
200-300 g Skildpadder
½ ltr fløde
Uhmmm chokoladeskildpadder |
Fremgangsmåde:
1) Hak Skildpadderne
2) Opvarm fløden, sørg for at den ikke kommer op og koge, den skal dog være varm nok til at smelte den hakkede chokolade.
3) Hæld den varme fløde over chokoladen og skift mellem at røre og lade stå indtil alt chokoladen er smeltet.
4) Sæt blandingen i køleskabet i mindst 8-10 timer.
5) Tag blandingen ud og rør godt i bund med en ske, da chokoladen vil have lagt sig i bunden
6) Pisk moussen op til den er den ønskede konsistens.
Moussen smager super lækkert, og kan sagtens laves med almindelig mørk chokolade. Jeg bruger den tit sammen med limemousse eller lyse bunde. Hvis man laver den som almindelig chokolademousse kan man med fordel tilføje frisk frugt så som blårbær eller jordbær i skiver.
Mit kreative jeg
Ditte
Kommentarer
Send en kommentar