Chai is
Så skete det endeligt.
Jeg købte en ismaskine med kompressor.
Jeg har længe ønsket mig en ismaskine med kompressor. Jeg har haft købt en, uden kompressor, hvor selve skålen skulle fryses ned i 24 timer, men vores fryser er alt for lille til at skålen kan være der så jeg fik aldrig brugt den.
Den nye har jeg allerede brugt 6 gange på ca. 2 måneder.
En af de opskrifter som jeg har lavet to gange er min chai is. Mange vil nok argumentere at det ikke er rigtig chai is da jeg bruger et pulver der ikke har fået de bedste bedømmelser ud fra hvordan en rigtig chai skal smage. Jeg kan rigtig godt lide den fordi den er krydret og dejlig sød og sådan kan jeg generelt godt lide min the.
Ingredienser:
1 dåse kondenseret mælk
4 dl sødmælk
2 breve Fredsted Chai
Fremgangsmåde:
1) Varm sødmælken til lunken og bland chai blandingen i.
2) Bland den kondenserede mælk i.
3) Sæt blandingen i køleskabet, gerne til næste dag så den er gennem kold.
4) Hæld blandingen i ismaskinen, eller frys den ind hvor der røres ca hvert 30. min.
Jeg er som sagt helt vild med denne og har lavet den flere gange. Den smager af rigtig meget og de forskellige krydderier i blandingen gør at den nemt kan spises uden noget andet, uden at den bliver kedelig.
Mit kreative jeg
Ditte
Jeg købte en ismaskine med kompressor.
Jeg har længe ønsket mig en ismaskine med kompressor. Jeg har haft købt en, uden kompressor, hvor selve skålen skulle fryses ned i 24 timer, men vores fryser er alt for lille til at skålen kan være der så jeg fik aldrig brugt den.
En af de opskrifter som jeg har lavet to gange er min chai is. Mange vil nok argumentere at det ikke er rigtig chai is da jeg bruger et pulver der ikke har fået de bedste bedømmelser ud fra hvordan en rigtig chai skal smage. Jeg kan rigtig godt lide den fordi den er krydret og dejlig sød og sådan kan jeg generelt godt lide min the.
Ingredienser:
1 dåse kondenseret mælk
4 dl sødmælk
2 breve Fredsted Chai
Fremgangsmåde:
1) Varm sødmælken til lunken og bland chai blandingen i.
2) Bland den kondenserede mælk i.
3) Sæt blandingen i køleskabet, gerne til næste dag så den er gennem kold.
4) Hæld blandingen i ismaskinen, eller frys den ind hvor der røres ca hvert 30. min.
Jeg er som sagt helt vild med denne og har lavet den flere gange. Den smager af rigtig meget og de forskellige krydderier i blandingen gør at den nemt kan spises uden noget andet, uden at den bliver kedelig.
Mit kreative jeg
Ditte
Kommentarer
Send en kommentar