Brownie muffins
Hvad kan jeg sige, brownies er jo altid suuuper lækkert, og hvor nemt er det ikke lige at den bliver lavet som muffins, så er de allerede potionsanrettet.
Ingredienser:
225g chokolade
85g smør
2 store æg
200g brun farin
1 tsk. vaniljeekstrakt
140 g hvedemel
75g grofhakkede valnødder
Fremgangsmåde:
1) Forvarm ovnen til 180grader og gør muffinsformene klar
2) Smør og chokolade varmes forsigtigt op i en gryde, under omrøring indtil massen er næsten helt smeltet. Gryden tages af varmen og smør/chokolade massen røres til en jævn ensartet masse.
3) Æg og sukker piskes lyst og luftigt.
4) Mel og vaniljeekstrakt røres i æggemassen
5) Tilsæt smør/chokolade blandingen og rør godt sammen.
6) Bland herefter valnødderne i dejen og fordel den i formene.
7) Bag muffinsene i ca. 25min. De skal være faste men stadig en anelse fugtige indeni.
Hemmeligheden bag disse muffins er at de absolut ikke må få for meget, for så bliver de kedelige ret hurtigt. Jeg skal helt sikkert lave dem igen, næste gang bliver det nok bare med noget surt på toppen.
Mit kreative jeg
Ditte
Ingredienser:
225g chokolade
85g smør
2 store æg
200g brun farin
1 tsk. vaniljeekstrakt
140 g hvedemel
75g grofhakkede valnødder
Fremgangsmåde:
1) Forvarm ovnen til 180grader og gør muffinsformene klar
2) Smør og chokolade varmes forsigtigt op i en gryde, under omrøring indtil massen er næsten helt smeltet. Gryden tages af varmen og smør/chokolade massen røres til en jævn ensartet masse.
3) Æg og sukker piskes lyst og luftigt.
4) Mel og vaniljeekstrakt røres i æggemassen
5) Tilsæt smør/chokolade blandingen og rør godt sammen.
6) Bland herefter valnødderne i dejen og fordel den i formene.
7) Bag muffinsene i ca. 25min. De skal være faste men stadig en anelse fugtige indeni.
Hemmeligheden bag disse muffins er at de absolut ikke må få for meget, for så bliver de kedelige ret hurtigt. Jeg skal helt sikkert lave dem igen, næste gang bliver det nok bare med noget surt på toppen.
Mit kreative jeg
Ditte
Kommentarer
Send en kommentar